Categoriearchief: Mirjam persoonlijk

De persoonlijke omschrijving van Mirjam van Delft

Mirjam van Delft Dietiste

Wie zijn wij?

Mirjam van Delft

De combinatie van voeding en leefstijl staan centraal bij de begeleiding en coaching die ik aanbied als diëtist. Voeding en eten is voor iedereen noodzakelijk en heel persoonlijk. Mijn streven is dan ook om ieder individu/gezin persoonlijk te begeleiden. Dit doe ik door mijn kennis om te zetten in praktische adviezen die uitvoerbaar zijn. Het doel van de consulten is om uiteindelijk samen een situatie te bereiken waarin er zelfstandig naar een gezond voedingspatroon en leefstijl kan worden gestreefd.

Naast het begeleiden van volwassenen haal ik veel voldoening uit het begeleiden en coachen van kinderen, waardoor ik dit ook met veel enthousiasme en plezier doe.  Zelf ben ik inmiddels moeder van 3, dit heeft er bij mij voor gezorgd dat ik met extra vertrouwen (jonge) kinderen en ouders kan begeleiden.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding en leefstijl volg ik regelmatig (bij)scholingen en symposia. Daarnaast ben ik lid van DCN en ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici.

Vanaf 01-07-2022 is collega dietist Leony Verheij werkzaam in de praktijk op de locatie Leiden.