Categoriearchief: Gezond & Fit plan!

Gezond & Fitplan

Gezond & Fit

Ben je te zwaar maar lukt het niet om (blijvend) af te vallen? Voel je weer prettig in je eigen lijf met het 10 weken durende plan: Op een leuke maar effectieve manier bewegen o.b.v. Sonja en een persoonlijk voedingsplan van een professional op het gebied van voeding en leefstijl.

Het programma ziet er als volgt uit:

    • Intakegesprek met Mirjam van Delft  (diëtist, opstellen persoonlijk voedingsplan)
    • Wekelijks workshop met de diëtist (alle ins en outs op het gebied van voeding en afvallen)
    • Wekelijks wegen, en bij start, tussenevaluatie en eind, meting van het vetpercentage
    • Wekelijks Sportles  o.b.v. Sonja
    • 1 sportles per week extra volgen naar keuze bij dansstudio Sonja

De bijeenkomsten vinden plaats in een kleine groep, zodat er voldoende mogelijkheid is tot persoonlijke begeleiding. Dit biedt ook ruimte om elkaar beter te leren kennen en te motiveren.

Het grootste gedeelte van de kosten wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. De vergoeding voor de diëtist zit namelijk in 2016 in het basispakket. De kosten* van het programma voor 10 weken bedragen €50,-. De overige kosten (€135) worden vergoed vanuit de basisverzekering. Houdt u er wel rekening mee dat als u gebruik gaat maken van vergoeding uit uw basisverzekering, u eerst uw eigen risico “op moet gebruiken”. In 2017 varieert dit eigen risico van €385 tot €850, dit is afhankelijk van welke basisverzekering u heeft afgesloten.

Heeft u een aanvullende verzekering bij Zorg & Zekerheid? Afhankelijk  van het pakket worden de kosten voor het programma voor 50-75% vergoed. U kunt de vergoeding terugvinden op de website van zorg & zekerheid onder het kopje ‘preventieve cursussen’. Over een aanvullende verzekering hoeft u over het algemeen geen eigen risico te betalen.  Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met MirjaM.

We starten komend seizoen in oktober, februari en april met een nieuwe groep! In september starten we in ieder geval op woensdagavond om 19:00. Kun je niet op woensdagavond? Neem dan contact op voor de mogelijkheden, afhankelijk van het aantal aanmeldingen starten wij ook op andere dagen.

*Al lid bij dansstudio Sonja? Dan ontvangt u een extra korting van 25 euro.